top of page

Baumi Horses  - oma tuotanto 

BH Daisy.jpg
Keppareiden hinnat sisältävät aina täytteen, kepin ja suitset!

Baumi Horses tekee myös satunnaisia myyntikeppareita.Keppihevoset valmistetaan pääosin käsin ommellen. Joskus valmistuksessa käytetään myös ompelukonetta, löydät tällöin tuotetiedoista maininnan "ommeltu osittain koneella". Kokonaan käsin ommellessa aikaa kuluu enemmän ja valmiit hepat ovat hieman kalliimpia. Hintaa nostavia tekijöitä ovat myös tummennokset, harjan pituus, erilaiset merkit ja kuviot sekä suitsien malli. Keppihevosten lähtöhinta on 80€ sisältäen suitset, täytteen sekä kepin paikoilleen kiinnitettynä. 

 

Baumin Happy Little Horse -keppari on hieman A3 paperiarkkia pienempi. Myös muun kokoisia keppihevosia voi olla myynnissä, tarkista koko aina tuotetiedoista. Hevosten täytteenä käytetään laadukasta, hyvin muotonsa pitävää täytevanua ja hepat on täytetty aika napakoiksi. Kepin pituus hevosen alareunasta on vakiona noin 45cm, pituus ilmoitetaan myös tuotetiedoissa. 

Kaikki myyntihevoset ovat valmiita hevosia ja ne postitetaan kahden arkipäivän sisällä maksun näkymisestä tilillä. Saat aina lähetystunnuksen jolla voit seurata hevosen matkaa postin mukana. Tilauskeppareita ei ole tällä hetkellä saatavilla. 

bottom of page